Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- Produkty
- Zastosowania
- Porady eksperta
- Katalogi
- Kontakt
Instrukcja BHP dla transportu żywności
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 18.5
- Poczta Polska 19.5
- Poczta Polska (Pobranie) 21.5
- Kurier (Pobranie) 24.6
- Kurier 24.6
Materiał: Płyta PCV 0,4 mm półmat lub połysk.
Rozmiar
24,5x35 cm
Treść instrukcji
dostosowana do aktualnie obowiązujących przepisów.
Przed wprowadzeniem instrukcji do stosowania w zakładzie pracy zalecamy zatwierdzenie jej treści przez osobę osobę odpowiedzialną za przestrzeganie przepisów pracowniczych i bezpieczeństwa na terenie zakładu
Zgodnie z zaostrzoną ustawą obowiązującą od lipca 2007 r. (Dz. U. Nr 89, poz. 589), inspektorzy PIP przeprowadzą kontrole warunków zapewnienia bezpieczeństwa pracowników. Każdy pracodawca jest zobligowany do publicznego udostępniania instrukcji pierwszej pomocy zgodnie z rozporządzeniem w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy (Dz. U.nz 2003 r. Nr 169, poz. 1650, § 41.1, pkt 4). Instrukcja powinna być ogólnie dostępna, a także zawierać prawidłowe procedury ratowania życia ludzkiego
-
Polecamy
-
Produkty podobne